Onze Academy staat voor een persoonlijke leerstijl. Door samen te werken op een interactieve en effectieve manier kan snel, betrouwbare en bruikbare kennis worden opgedaan. Een training aanvragen doe je gemakkelijk op deze pagina via het formulier. 

ITicon Academy | Samen meer waarde

BOEK EEN TRAINING.

 • Certificeer je

 • Online

 • Inhouse

 • Persoonlijk

 • Interactief

 • Effectief

Waarom een training aavragen?

Bij ITicon Academy zijn onze trainingen volledig afgestemd op jouw behoeften en doelen. Je kunt de trainingen op aanvraag bespreken, waarbij we samen een gepersonaliseerd programma en planning opstellen. Of je nu de voorkeur geeft aan inhouse trainingen, digitale sessies, of een combinatie daarvan, we adviseren graag over de mogelijkheden die het beste bij jou passen. Jouw specifieke wensen en doelen staan centraal in dit proces, omdat we geloven in een training die naadloos aansluit bij jouw behoeften.

Ons team is beschikbaar om je te begeleiden en al je vragen te beantwoorden. Wil je meer informatie of een training aanvragen? Neem gerust contact met ons op via academy@iticon.nl. We kijken ernaar uit om samen met jou te werken aan een leerervaring die niet alleen informatief is, maar ook is afgestemd op jouw unieke groei en ontwikkeling in de steeds veranderende wereld van IT. Bij ITicon Academy investeren we in jouw succes!

TRAINING AANVRAGEN.

Een training aanvragen kan via het inschrijfformulier hier onder. Graag vermelden voor welke training(en) u zich wilt inschrijven, wij zullen uw aanvraag dan verwerken. Zodra deze verwerkt is ontvangt u een bevestigingsmail van ons. Indien uw factuuradres anders is dan uw opgegeven adres, dit graag vermelden in de bericht mogelijkheid.

  Select Naam training (verplicht)
  Leading SAFeTMAPAgile Basis TrainingSAFe Scrum MasterSAFe for TeamsSAFe for DevOpsSAFe Product Owner/ManagerSAFe for GovernmentLean Portfolio ManagementSAFe for ArchitectsAdvanced Scrum MasterSAFe Release Train EngineerAgile Product ManagerAgile Software Engineer

  MEER INFORMATIE

  ITicon LinkedIn
  ITicon Academy
  Over ITicon

  BUILD YOUR FUTURE.