Waarom ITicon?

  • Je wordt uitgedaagd om je eigen toekomst vorm te geven

  • Jouw persoonlijke ontwikkeling staat voorop

  • Kiest zelf voor welke interessante opdrachtgever je aan de slag gaat

  • De leercultuur bij ITicon wordt gekenmerkt door focus op groei en ontwikkeling

  • Je nieuwsgierigheid wordt gestimuleerd en je krijgt alle ruimte om je talenten ten volle te benutten

  • De cultuur is persoonlijk en transparant

  • Duurzame relaties staan centraal

  • ”Samen duurzaam groeien” en “Leidend in kennis en expertise” zijn onze ambities

Hallo, wij zijn ITicon.

De naam ITicon staat voor “Innovatieve Technologieën implementatie en consultancy”. Wij zijn een innovatief, maatschappelijk betrokken en open bedrijf waar de groei en ontwikkeling van ITicon en haar medewerkers centraal staan; een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de IT-dienstverlening. Met onze toekomstgerichte blik en focus op groei hebben we in 2022 en in 2023 een FD Gazelle award voor snelgroeiende bedrijven in ontvangst mogen nemen.

En wie ben jij?

Bij ITicon doen we alles net even anders. Velen zeggen het, maar wij doen het ook echt; wij kijken naar jou als persoon! ITicon is op zoek naar echte ITiconners die onze kernwaardes delen en samen verder willen bouwen aan ons bedrijf. Samen bouwen we aan jouw loopbaan in de IT-dienstverlening. Herken jij jezelf in één van onderstaande profielen? Dan zou jij een hele goede ITiconner kunnen zijn! We gaan graag een keer een kop koffie met je drinken om elkaar beter te leren kennen. Verdiep of start je carrière in de IT-dienstverlening en kom werken bij ITicon.

SAMEN DUURZAAM GROEIEN | LET’S BUILD A GREAT TEAM             

Startende IT-professional

Startende IT-professional

Sta jij aan het begin van je IT-carrière? Wil je graag de ruimte krijgen om jezelf te ontwikkelen en om jouw eigen carrière vorm te geven? En wil je graag zelf de mooie projecten kiezen waar je aan gaat werken? Dan maken wij graag kennis met jou!

Bekijk het profiel
Wij gaan graag met jou in gesprek

Ervaren IT-professional

Ervaren IT-professional

Heb je al de nodige jaren aan werkervaring binnen de IT, maar ben je toe aan een volgende stap? Wil je graag je IT-carrière naar een hoger niveau tillen en wil je dit doen bij een bedrijf dat het allemaal nét even anders doet? Dan maken wij graag kennis met jou!

Bekijk het profiel
Persoonlijk, betrouwbaar, duurzaam, professioneel en expertise

ERKEND WERKGEVERSCHAP.

Wij zijn:

(Thuis) werkgever van het jaar 2020 in de categorie tot 20 medewerkers.
FD Gazellen 2022
FD Gazellen 2023

Ook komend jaar zetten we de groei van de afgelopen jaren voort met een focus op kansen en mogelijkheden. We blijven toegewijd aan het handhaven van een veilige en plezierige werkomgeving voor ons team. Samen streven we naar duurzame groei en ontwikkeling van ITicon!

Bekijk onze profielen en kom werken bij ITicon!

Bekijk onze LinkedIn pagina

Samen meer waarde | Let’s build a great team