Uw ICT-manager

Als ondernemer weet u hoe moeilijk het soms kan zijn om de juiste beslissingen te nemen op het gebied van ICT. Want welke mogelijkheden zijn er? Wat bedoelen de ICT-ers nu eigenlijk? Wat betekent dit voor mijn bedrijf?

Veel vragen waar kleine organisaties onmogelijk goed antwoord op kunnen geven. Immers, welke kleinere organisatie heeft een ter zake kundige ICT Manager in dienst om op de juiste wijze het ICT beleid en de daarbij behorende processen in te richten? Toch beseft u wel dat meer uit een goede afstemming tussen uw organisatie en ICT-ondersteuning gehaald kan worden. En u begrijpt ook wel dat een niet consistent beleid veel geld kost en zelfs contra-productief kan werken.

Wat doet ICT-manager?

UW ICT-Manager (onderdeel van ITicon B.V.) levert ICT Management, zoals accountants accountancy leveren. Een vaste ICT-Manager met veel praktijkervaring en kennis van de markt komt regelmatig bij u langs en neemt met u uw plannen door. Of u nu wilt uitbreiden, de bedrijfskosten verlagen, de werkprocessen beter afgestemd? UW ICT-Manager staat aan uw zijde en treedt als klankbord op. Hij doet suggesties, komt met best practice oplossingen, neemt indien nodig de regie en zet uw ideeën om naar praktische ICT plannen die door uw of externe ICT-ers kunnen worden uitgevoerd.

Voor wie is ICT-manager?

UW ICT-Manager kan voor u leveranciers selecteren en/of met hen onderhandelen, hij kent de markt ICT en wat de waarde daarvan is. Hij kan uw eigen ICT-medewerkers aansturen en/of begeleiden. Hij kan de vragen uit de organisatie op hun waarde beoordelen en een passend antwoord geven. UW ICT-Manager spreekt uw taal en ook die van uw medewerkers of leveranciers.

UW ICT-Manager zorgt dat ICT weer voor u gaat werken.