OVER DE TRAINING.

De SAFe Scrum Master training gaat in op de kennis die nodig is om een goed begrip te krijgen van de rol van Scrum Master in een SAFe onderneming.

In tegenstelling tot de traditionele Scrum Master training die zich richt op de fundamenten van team-level Scrum, gaat de SAFe Scrum Master training meer over de rol van de Scrum Master in de context van de gehele onderneming. Je leert om een Program Increment (PI) succesvol te plannen en uit te voeren, hier komen alle Agile Teams samen om de planning te maken voor de komende PI. Deelnemers ontdekken hoe goed presterende Agile teams te bouwen door een dienende leider te zijn. En hoe ze die teams kunnen coachen om het beste te presteren.

Met de SAFe 5 Scrum Master (SSM) certificering ben je in staat om de rol van Scrum Master uit te voeren in een SAFe omgeving, waardoor jouw waarde toeneemt naar teams en organisaties die SAFe implementeren.

LEERDOELEN.

Je leert:
 • Scrum in een SAFe-onderneming te beschrijven

 • Scrum-evenementen te faciliteren

 • Een effectieve iteratie-uitvoering te faciliteren

 • Effectief een PI evenement uit te voeren

 • Continue verbetering te ondersteunen

 • Agile teams te coachen om de beste zakelijke resultaten te behalen
 • DevOps implementaties te ondersteunen

CERTIFICEER JE.

Na het succesvol afronden van het examen ben je gecertificeerd SAFe® Scrum Master. Je ontvangt je persoonlijke Scrum Master certificaat en een digitale batch die je op alle (social) media kunt plaatsen.

DETAILS.

Iedereen kan deze training volgen ongeacht ervaring. Het is goed om enige basiskennis te hebben van Lean en/of Agile, dit is niet noodzakelijk om de training succesvol af te ronden. ITicon Academy is gespecialiseerd in SAFe Agile voor IT én non-IT omgevingen. De trainer heeft veel praktijkervaring waardoor de theorie tot leven komt. Informeer naar onze maatwerk mogelijkheden.

De kosten voor deze training van vier ochtenden zijn €1149,- excl. BTW per persoon. De eerste keer examen, persoonlijke begeleiding tot aan het examen en het bespreken van oefententamens zijn inbegrepen bij de cursus. Eventuele herexamens kun je zelf aanvragen bij Scaled Agile Inc. De kosten hiervan zijn $50,- per keer. Bij aanmelding van meerdere deelnemers kan een aanbieding op maat worden gemaakt.

Nog geen geplande data.

AANMELDEN

Zodra je inschrijving verwerkt is ontvang je een bevestigingsmail van ons. Indien het factuuradres anders is dan het opgegeven adres, dit graag vermelden in de bericht mogelijkheid.

  Select Naam training (verplicht)
  Leading SAFeAgile Basis TrainingSAFe Scrum MasterSAFe for TeamsSAFe for DevOpsSAFe Product Owner/ManagerSAFe for GovernmentLean Portfolio ManagementSAFe for ArchitectsAdvanced Scrum MasterSAFe Release Train EngineerAgile Product ManagerAgile Software Engineer

  BEKIJK OOK ONZE ANDERE TRAININGEN

  Andere aanbevolen trainingen.