OVER DE TRAINING.

Als SAFe Release Train Engineer faciliteer je de Agile Release Train (ART) in het creëren van waarde. Je leert hoe je
als leider en coach een goed presterende ART kunt realiseren.

Gedurende deze driedaagse cursus of zes dagdelen, leer je begrijpen wat de rol en verantwoordelijkheden van een Release Train Engineer (RTE) zijn in een SAFe omgeving. Door de interactieve training leer je de RTE rol toepassen in een Lean-Agile transformatie. Je leert hoe je ART processen kunt faciliteren vanuit een agile Mindset. Je leert hoe je andere leiders, teams en Scrum Masters coacht in nieuwe SAFe processen. Ontdek hoe een Program Increment (PI) Planning voor te bereiden en uit te voeren. De PI planning is het belangrijkste SAFe event dat zorgt dat alles met elkaar is afgestemd en gesynchroniseerd op alle niveaus in een SAFe organisatie.

LEERDOELEN.

Je leert:
 • Met Lean-Agile kennis en middelen waarde op te leveren en releasen
 • De uitvoering van een ART of een solution van meerdere ART’s te assisteren
 • Continue verbeteringen door te voeren
 • Een goed presterende ART te realiseren door een leider en coach te worden
 • Een actieplan te maken om je verder te bekwamen als RTE

CERTIFICEER JE.

Na het succesvol afronden van het examen ben je gecertificeerd SAFe® Release Train Engineer. Je ontvangt je persoonlijke Release Train Engineer certificaat en een digitale batch die je op alle (social) media kunt plaatsen.

DETAILS.

Enige ervaring in een SAFe Agile omgeving is gewenst. Bij voorkeur heb je al ervaring opgedaan in een ART en een Program Increment Planning. Omdat je als RTE de Scrum of Scrums bent is het ook wenselijk dat je ervaring hebt als Scrum Master. ITicon Academy is gespecialiseerd in SAFe Agile voor IT én non-IT omgevingen. De trainer heeft veel praktijkervaring waardoor de theorie tot leven komt. Informeer naar onze maatwerk mogelijkheden.

De kosten voor deze training van vier ochtenden zijn €1149,- excl. BTW per persoon. De eerste keer examen, persoonlijke begeleiding tot aan het examen en het bespreken van oefententamens zijn inbegrepen bij de cursus. Eventuele herexamens kun je zelf aanvragen bij Scaled Agile Inc. De kosten hiervan zijn $50,- per keer. Bij aanmelding van meerdere deelnemers kan een aanbieding op maat worden gemaakt.

Staat de door jou gewenste training nog niet in de agenda? Geen probleem! Trainingen van ITicon Academy kan je ook op aanvraag bespreken. Samen zullen wij een gepersonaliseerd programma en planning opstellen. Afzonderlijke wensen en doelen zijn daarin leidend. Inhouse trainingen, digitaal of een combinatie?  Wij adviseren graag in de mogelijkheden.
Voor meer informatie academy@iticon.nl

AANMELDEN

Zodra je inschrijving verwerkt is ontvang je een bevestigingsmail van ons. Indien het factuuradres anders is dan het opgegeven adres, dit graag vermelden in de bericht mogelijkheid.

  Select Naam training (verplicht)
  Leading SAFeAgile Basis TrainingSAFe Scrum MasterSAFe for TeamsSAFe for DevOpsSAFe Product Owner/ManagerSAFe for GovernmentLean Portfolio ManagementSAFe for ArchitectsAdvanced Scrum MasterSAFe Release Train EngineerAgile Product ManagerAgile Software Engineer

  BEKIJK OOK ONZE ANDERE TRAININGEN

  Andere aanbevolen trainingen.