OVER DE TRAINING.

Lever waarde door effectieve Program Increment uitvoering en word een Certified SAFe® Product Owner/ Product Manager.

Ontwikkel de skills die nodig zijn voor het opleveren van waarde in een Lean bedrijf door een SAFe® 5 Product Owner/Product Manager (POPM) te worden. Gedurende deze training van vier dagdelen zullen deelnemers begrijpen hoe ze hun rol effectief kunnen maken in de Agile Release Train (ART) welke waarde levert door Program Increments.

Deelnemers leren om de Lean mindset toe te passen en hoe van Epics over te gaan naar Features en van Features over te gaan naar Stories.
Verder komen aan bod Program en Team backlogs en het plannen van en uitvoeren van Iteraties en Program Increments. Deelnemers ontdekken hoe de cultuur van de Continuous Delivery Pipeline en DevOps een bijdrage levert aan het continue verbeteren van de ART.

LEERDOELEN.

Je leert:
 • De rol van Product Owner en Product Manager te omschrijven
 • SAFe Lean-Agile principes en waarden toe te passen op de PO/PM rollen
 • Epics in Features op te delen en Features in Stories
 • Program en Team backlogs te managen
 • Samen te werken met andere Agile teams in het inschatten en voorspellen van werk
 • De klant te vertegenwoordigen bij de Program Increment Planning
 • Een Program Increment uit te voeren en continue waarde te leveren

CERTIFICEER JE.

Na het succesvol afronden van het examen ben je gecertificeerd SAFe® Product Owner / Product Manager. Je ontvangt je persoonlijke Product Owner / Product Manager certificaat en een digitale batch die je op alle (social) media kunt plaatsen.

DETAILS.

Iedereen kan deze training volgen ongeacht ervaring. Het is goed om enige basiskennis te hebben van Lean en/of Agile, dit is niet noodzakelijk om de training succesvol af te ronden. ITicon Academy is gespecialiseerd in SAFe Agile voor IT én non-IT omgevingen. De trainer heeft veel praktijkervaring waardoor de theorie tot leven komt. Informeer naar onze maatwerk mogelijkheden.

De kosten voor deze training van vier ochtenden zijn €1149,- excl. BTW per persoon. De eerste keer examen, persoonlijke begeleiding tot aan het examen en het bespreken van oefententamens zijn inbegrepen bij de cursus. Eventuele herexamens kun je zelf aanvragen bij Scaled Agile Inc. De kosten hiervan zijn $50,- per keer. Bij aanmelding van meerdere deelnemers kan een aanbieding op maat worden gemaakt.

De ITicon Academy SAFe 5.0 trainingen wordt gegeven door onze SAFE SPC Nico-Jan van Brug. Nico-Jan heeft ervaring in de praktijk en kan daardoor duidelijke en herkenbare voorbeelden geven waardoor een treffend beeld geschetst over het zelf toepassen van de nieuwe kennis. 

De trainingen die worden gegeven kunnen zowel inhouse als online worden gevolgd. 

De training Leading SAFe is te volgen op de volgende data in 2021:

AANMELDEN

Zodra je inschrijving verwerkt is ontvang je een bevestigingsmail van ons. Indien het factuuradres anders is dan het opgegeven adres, dit graag vermelden in de bericht mogelijkheid.

  Select Naam training (verplicht)
  Leading SAFeAgile Basis TrainingSAFe Scrum MasterSAFe for TeamsSAFe for DevOpsSAFe Product Owner/ManagerSAFe for GovernmentLean Portfolio ManagementSAFe for ArchitectsAdvanced Scrum MasterSAFe Release Train EngineerAgile Product ManagerAgile Software Engineer

  BEKIJK OOK ONZE ANDERE TRAININGEN

  Andere aanbevolen trainingen.