OVER DE TRAINING.

Ontwikkel de vaardigheden die nodig zijn om een goed presterend teamlid te worden van een Agile Team en leer hoe je effectief kunt samenwerken met andere teams – door een gecertificeerd SAFe® 5 Practitioner te worden.

Tijdens deze training verspreid over vier dagdelen krijg je een diepgaand inzicht in het Agile Team, hoe deze waarde oplevert als onderdeel van een Agile Release Train (ART) en wat je kunt doen om jouw rol effectief uit te voeren met Scrum en Kanban. Leer hoe je van features stories kunt maken, deze kunt plannen en in de iteratie kan uitvoeren. Leer ten slotte over DevOps en hoe je effectief kunt integreren met andere teams in het programma en wat er nodig is om de ART continu te verbeteren.

LEERDOELEN.

Je leert:
 • SAFe toe te passen om Lean en Agile ontwikkeling in de onderneming uit te voeren
 • Je team en de team rol in de Agile Release Train te kennen
 • Alle andere teams in de ART te kennen, hun rollen en de afhankelijkheden tussen de teams
 • Iteraties te plannen
 • Iteraties uit te voeren en waarde te leveren
 • Program Increments te plannen
 • Te Integreren en samen te werken met andere teams in de ART

CERTIFICEER JE.

Na het succesvol afronden van het examen ben je gecertificeerd SAFe® Practitioner. Je ontvangt je persoonlijke SAFe Practitioner certificaat en een digitale batch die je op alle (social) media kunt plaatsen.

DETAILS.

Iedereen kan deze training volgen ongeacht ervaring. Het is goed om enige basiskennis te hebben van Lean en/of Agile, dit is niet noodzakelijk om de training succesvol af te ronden. ITicon Academy is gespecialiseerd in SAFe Agile voor IT én non-IT omgevingen. De trainer heeft veel praktijkervaring waardoor de theorie tot leven komt. Informeer naar onze maatwerk mogelijkheden.

De kosten voor deze training van vier ochtenden zijn €1149,- excl. BTW per persoon. De eerste keer examen, persoonlijke begeleiding tot aan het examen en het bespreken van oefententamens zijn inbegrepen bij de cursus. Eventuele herexamens kun je zelf aanvragen bij Scaled Agile Inc. De kosten hiervan zijn $50,- per keer. Bij aanmelding van meerdere deelnemers kan een aanbieding op maat worden gemaakt.

De ITicon Academy SAFe 5.0 trainingen wordt gegeven door onze SAFE SPC Nico-Jan van Brug. Nico-Jan heeft ervaring in de praktijk en kan daardoor duidelijke en herkenbare voorbeelden geven waardoor een treffend beeld geschetst over het zelf toepassen van de nieuwe kennis. 

De trainingen die worden gegeven kunnen zowel inhouse als online worden gevolgd. 

De training Leading SAFe is te volgen op de volgende data in 2021:

AANMELDEN

Zodra je inschrijving verwerkt is ontvang je een bevestigingsmail van ons. Indien het factuuradres anders is dan het opgegeven adres, dit graag vermelden in de bericht mogelijkheid.

  Select Naam training (verplicht)
  Leading SAFeAgile Basis TrainingSAFe Scrum MasterSAFe for TeamsSAFe for DevOpsSAFe Product Owner/ManagerSAFe for GovernmentLean Portfolio ManagementSAFe for ArchitectsAdvanced Scrum MasterSAFe Release Train EngineerAgile Product ManagerAgile Software Engineer

  BEKIJK OOK ONZE ANDERE TRAININGEN

  Andere aanbevolen trainingen.