OVER DE TRAINING.

Een training voor architecten om continue waarde op te leveren met gecertificeerde SAFe® Architect

Deelnemers leren de samenwerking en afstemming in een SAFe® Lean-Agile onderneming verbeteren. De SAFe® for Architects-training bereidt systeem-, solution- en Enterprise-architecten voor om in de hele organisatie ingezet te worden als effectieve leiders die gezamenlijk architecturale oplossingen leveren. Tijdens deze training van zes ochtenden zullen deelnemers de rollen, verantwoordelijkheden en mindset van Agile Architects verkennen. Hoe ze architectuur kunnen afstemmen op bedrijfswaarde en een continue waarde creëren terwijl ze de uitvoering van SAFe-programma’s ondersteunen.

Deze training is bedoeld voor senior technische medewerkers die de rol van systeem-, oplossings- en Enterprise architecten in de Lean-Agile ondernemingen moeten invullen. De training is ook geschikt voor individuen die een dieper inzicht wensen in hoe architectuur een continue waarde stroom mogelijk maakt en hoe architecten betrokken zijn bij en bijdragen aan een Lean-Agile onderneming.

LEERDOELEN.

Je leert:
 • Volgens SAFe-principes je rol als architect uit te voeren
 • Architectuur op zakelijke waarde af te stemmen
 • Architectuurvisie en intentie te ontwikkelen en te communiceren
 • Een architecturale basis te plannen om een succesvolle levering mogelijk te maken
 • Architect te zijn voor continue levering en Release on Demand
 • Architecten te coachen en leiden en teamleden tijdens Program Increment (PI) Planning en uitvoering
 • Leiderschap te geven tijdens een Lean-Agile transformatie

CERTIFICEER JE.

Na het succesvol afronden van het examen ben je gecertificeerd SAFe® Architect. Je ontvangt je persoonlijke SAFe® Architect certificaat en een digitale batch die je op alle (social) media kunt plaatsen.

DETAILS.

De volgende vereisten worden sterk aanbevolen:
• Minstens één SAFe-cursus succesvol hebben afgerond
• Heeft ervaring met minimaal één ART en één PI

ITicon Academy is gespecialiseerd in SAFe Agile voor IT én non-IT omgevingen. De trainer heeft veel praktijkervaring waardoor de theorie tot leven komt. Informeer naar onze maatwerk mogelijkheden

De kosten voor deze training van vier ochtenden zijn €1149,- excl. BTW per persoon. De eerste keer examen, persoonlijke begeleiding tot aan het examen en het bespreken van oefententamens zijn inbegrepen bij de cursus. Eventuele herexamens kun je zelf aanvragen bij Scaled Agile Inc. De kosten hiervan zijn $50,- per keer. Bij aanmelding van meerdere deelnemers kan een aanbieding op maat worden gemaakt.

Staat de door jou gewenste training nog niet in de agenda? Geen probleem! Trainingen van ITicon Academy kan je ook op aanvraag bespreken. Samen zullen wij een gepersonaliseerd programma en planning opstellen. Afzonderlijke wensen en doelen zijn daarin leidend. Inhouse trainingen, digitaal of een combinatie?  Wij adviseren graag in de mogelijkheden.
Voor meer informatie academy@iticon.nl

AANMELDEN

Zodra je inschrijving verwerkt is ontvang je een bevestigingsmail van ons. Indien het factuuradres anders is dan het opgegeven adres, dit graag vermelden in de bericht mogelijkheid.

  Select Naam training (verplicht)
  Leading SAFeAgile Basis TrainingSAFe Scrum MasterSAFe for TeamsSAFe for DevOpsSAFe Product Owner/ManagerSAFe for GovernmentLean Portfolio ManagementSAFe for ArchitectsAdvanced Scrum MasterSAFe Release Train EngineerAgile Product ManagerAgile Software Engineer

  BEKIJK OOK ONZE ANDERE TRAININGEN

  Andere aanbevolen trainingen.