OVER DE TRAINING.

Lever meer waarde op met Certified SAFe® DevOps Practitioner

Om te kunnen concurreren in een snel veranderende ICT-markt, moet elke organisatie waardevolle technologische oplossingen leveren met een kortere time to market. Dit vereist een gedeelde DevOps-mentaliteit tussen alle mensen die nodig zijn om software gestuurde systemen te definiëren, te bouwen, te testen, te implementeren en vrij te geven, en niet alleen de technici die een CI/CD-pijplijn gebruiken.

Deze interactieve training van vier dagdelen helpt mensen in technische, niet-technische en leidinggevende rollen samen te werken om hun waarde stroom van begin tot eind te optimaliseren. Deelnemers zullen leren wat DevOps is en een “continuous delivery pipeline” ontwerpen die is afgestemd op het bedrijf. Deelnemers werken in cross functionele teams om hun huidige waarde stroom van concept naar waarde in kaart te brengen, belangrijke knelpunten te identificeren om een bruikbaar implementatieplan te bouwen om de voordelen van DevOps in hun organisatie te implementeren.

LEERDOELEN.

Je leert:
 • Uit te leggen hoe DevOps waarde vermeerdert
 • Een CALMR-benadering toe te passen op DevOps
 • Het belang van Ci/Cd voor DevOps
 • Het belang van continue testen en continue beveiliging voor Devops
 • Value Stream Mapping te implementeren
 • Steeds verder DevOps te automatiseren
 • Prioriteit geven aan DevOps-oplossingen met het grootste economische voordeel
 • Het ontwerpen en implementeren van een DevOps-transformatieplan

CERTIFICEER JE.

Na het succesvol afronden van het examen ben je gecertificeerd SAFe® DevOps Practitioner. Je ontvangt je persoonlijke DevOps Practitioner certificaat en een digitale batch die je op alle (social) media kunt plaatsen.

DETAILS.

Iedereen kan deze training volgen ongeacht ervaring. Het is goed om enige basiskennis te hebben van Lean en/of Agile, dit is niet noodzakelijk om de training succesvol af te ronden. ITicon Academy is gespecialiseerd in SAFe Agile voor IT én non-IT omgevingen. De trainer heeft veel praktijkervaring waardoor de theorie tot leven komt. Informeer naar onze maatwerk mogelijkheden.

De kosten voor deze training van vier ochtenden zijn €1149,- excl. BTW per persoon. De eerste keer examen, persoonlijke begeleiding tot aan het examen en het bespreken van oefententamens zijn inbegrepen bij de cursus. Eventuele herexamens kun je zelf aanvragen bij Scaled Agile Inc. De kosten hiervan zijn $50,- per keer. Bij aanmelding van meerdere deelnemers kan een aanbieding op maat worden gemaakt.

De ITicon Academy SAFe 5.0 trainingen wordt gegeven door onze SAFE SPC Nico-Jan van Brug. Nico-Jan heeft ervaring in de praktijk en kan daardoor duidelijke en herkenbare voorbeelden geven waardoor een treffend beeld geschetst over het zelf toepassen van de nieuwe kennis. 

De trainingen die worden gegeven kunnen zowel inhouse als online worden gevolgd. 

De training Leading SAFe is te volgen op de volgende data in 2021:

AANMELDEN

Zodra je inschrijving verwerkt is ontvang je een bevestigingsmail van ons. Indien het factuuradres anders is dan het opgegeven adres, dit graag vermelden in de bericht mogelijkheid.

  Select Naam training (verplicht)
  Leading SAFeAgile Basis TrainingSAFe Scrum MasterSAFe for TeamsSAFe for DevOpsSAFe Product Owner/ManagerSAFe for GovernmentLean Portfolio ManagementSAFe for ArchitectsAdvanced Scrum MasterSAFe Release Train EngineerAgile Product ManagerAgile Software Engineer

  BEKIJK OOK ONZE ANDERE TRAININGEN

  Andere aanbevolen trainingen.