OVER DE TRAINING.

Technische flexibiliteit mogelijk maken voor de Lean Enterprise met Certified SAFe® Agile Software Engineer.

De discipline van software engineering is geëvolueerd met de introductie van Lean-Agile en DevOps principes en werkwijzen. Nieuwe vaardigheden en benaderingen helpen organisaties om softwaregerichte oplossingen sneller, voorspelbaarder en met hogere kwaliteit te leveren. Tijdens deze zes dagdelen, workshopgeoriënteerde training leren deelnemers de fundamentele principes en werkwijzen die de Agile Software Engineering-discipline vormen. Deelnemers leren hoe een continue stroom van waarde te leveren en ingebouwde kwaliteit mogelijk te maken door moderne praktijken, waaronder technische XPpraktijken, Behavioural-Driven Development (BDD) en Test-Driven Development (TDD).

LEERDOELEN.

Je leert:
 • Agile Software Engineering te definiëren en de onderliggende waarden, principes en praktijken
 • Test-First-principe toe te passen om afstemming tussen tests en requirements te creëren
 • Gedeeld begrip met Behavior-Driven Development (BDD) te creëren
 • Met Agile-modellering te communiceren
 • Vanuit context voor testbaarheid te ontwerpen
 • De testinfrastructuur voor geautomatiseerd testen te gebruiken
 • Lean-Agile-principes toe te passen om de waarde stroom te optimaliseren
 • Een Agile Software Engineering-plan te maken

CERTIFICEER JE.

Na het succesvol afronden van het examen ben je gecertificeerd SAFe® Agile Software Engineer. Je ontvangt je persoonlijke Agile Software Engineer certificaat en een digitale batch die je op alle (social) media kunt plaatsen.

DETAILS.

Iedereen kan deze training volgen ongeacht ervaring. Het is goed om enige basiskennis te hebben van Lean en/of Agile, dit is niet noodzakelijk om de training succesvol af te ronden. ITicon Academy is gespecialiseerd in SAFe Agile voor IT én non-IT omgevingen. De trainer heeft veel praktijkervaring waardoor de theorie tot leven komt. Informeer naar onze maatwerk mogelijkheden.

De kosten voor deze training van vier ochtenden zijn €1149,- excl. BTW per persoon. De eerste keer examen, persoonlijke begeleiding tot aan het examen en het bespreken van oefententamens zijn inbegrepen bij de cursus. Eventuele herexamens kun je zelf aanvragen bij Scaled Agile Inc. De kosten hiervan zijn $50,- per keer. Bij aanmelding van meerdere deelnemers kan een aanbieding op maat worden gemaakt.

De ITicon Academy SAFe 5.0 trainingen wordt gegeven door onze SAFE SPC Nico-Jan van Brug. Nico-Jan heeft ervaring in de praktijk en kan daardoor duidelijke en herkenbare voorbeelden geven waardoor een treffend beeld geschetst over het zelf toepassen van de nieuwe kennis. 

De trainingen die worden gegeven kunnen zowel inhouse als online worden gevolgd. 

De training Leading SAFe is te volgen op de volgende data in 2021:

AANMELDEN

Zodra je inschrijving verwerkt is ontvang je een bevestigingsmail van ons. Indien het factuuradres anders is dan het opgegeven adres, dit graag vermelden in de bericht mogelijkheid.

  Select Naam training (verplicht)
  Leading SAFeAgile Basis TrainingSAFe Scrum MasterSAFe for TeamsSAFe for DevOpsSAFe Product Owner/ManagerSAFe for GovernmentLean Portfolio ManagementSAFe for ArchitectsAdvanced Scrum MasterSAFe Release Train EngineerAgile Product ManagerAgile Software Engineer

  BEKIJK OOK ONZE ANDERE TRAININGEN

  Andere aanbevolen trainingen.