OVER DE TRAINING.

Gebruik Design Thinking om waardevolle producten te creëren in het Lean-Agile bedrijf als Certified SAFe® Agile Product Manager.

De Agile Product Management training gebruikt de kracht van Design Thinking om innovatieve oplossingen te ontwikkelen met bewezen SAFe eigenschappen. Leer de juiste mindset, vaardigheden en gereedschappen om succesvolle producten te ontwikkelen – van aanvang tot einde – met het gebruik van Agile technieken.

Herken hoe Continuous Exploration de brandstof is voor innovatie en helpt met het definiëren van visie en strategie en als een roadmap fungeert om nieuwe markten aan te boren. Leer hoe de product lifecycle te versnellen door snelle feedback en het snel opleveren van uitzonderlijke producten en oplossingen die klanten tevredenstellen. Dit allemaal in alignement met de strategie, portfolio en Enterprise architectuur van de organisatie.

LEERDOELEN.

Je leert:
 • Design Thinking te gebruiken om gewenste, haalbare en duurzame resultaten bereiken
 • Marktbehoeften te verkennen, segmentering, dimensionering en het concurrentie landschap
 • De economie van waarde stromen, inclusief prijzen en licenties te bepalen
 • Empathie te gebruiken om ontwerp te stimuleren
 • Productstrategie en visie toe te passen
 • Routekaarten te ontwikkelen
 • SAFe uit te voeren en waarde te leveren
 • Innovatie in de waarde stroom toe te passen

CERTIFICEER JE.

Na het succesvol afronden van het examen ben je gecertificeerd SAFe® Agile Product Manager. Je ontvangt je persoonlijke Agile Product Manager certificaat en een digitale batch die je op alle (social) media kunt plaatsen.

DETAILS.

Iedereen kan deze training volgen ongeacht ervaring. Het is goed om enige basiskennis te hebben van Lean en/of Agile, dit is niet noodzakelijk om de training succesvol af te ronden. ITicon Academy is gespecialiseerd in SAFe Agile voor IT én non-IT omgevingen. De trainer heeft veel praktijkervaring waardoor de theorie tot leven komt. Informeer naar onze maatwerk mogelijkheden.

De kosten voor deze training van vier ochtenden zijn €1149,- excl. BTW per persoon. De eerste keer examen, persoonlijke begeleiding tot aan het examen en het bespreken van oefententamens zijn inbegrepen bij de cursus. Eventuele herexamens kun je zelf aanvragen bij Scaled Agile Inc. De kosten hiervan zijn $50,- per keer. Bij aanmelding van meerdere deelnemers kan een aanbieding op maat worden gemaakt.

De training Leading SAFe is te volgen op de volgende data in 2021:

AANMELDEN

Zodra je inschrijving verwerkt is ontvang je een bevestigingsmail van ons. Indien het factuuradres anders is dan het opgegeven adres, dit graag vermelden in de bericht mogelijkheid.

  Select Naam training (verplicht)
  Leading SAFeAgile Basis TrainingSAFe Scrum MasterSAFe for TeamsSAFe for DevOpsSAFe Product Owner/ManagerSAFe for GovernmentLean Portfolio ManagementSAFe for ArchitectsAdvanced Scrum MasterSAFe Release Train EngineerAgile Product ManagerAgile Software Engineer

  BEKIJK OOK ONZE ANDERE TRAININGEN

  Andere aanbevolen trainingen.