OVER DE TRAINING.

In de SAFe Advanced Scrum Master training worden Scrum Masters voorbereid op hun leiderschapsrol in het faciliteren van Agile teams.

Deze vierdaagse training van vier ochtenden bereid huidige Scrum Masters voor hun leiderschapsrol in het faciliteren van een Agile Team, Program en het succes van het bedrijf in het toepassen van Scaled Agile Framework (SAFe®).
De training behandelt het faciliteren van team overschrijdende interacties ter ondersteuning van programmauitvoering en continue verbeteren. Het gaat in op de voordelen van het gebruik van DevOps, de toepassing van Kanban om de waarde stroom te vergemakkelijken en gaat in hoe om te gaan met diverse stakeholders. De training biedt ook bruikbare tools voor het bouwen van goed presterende teams en onderzoekt praktische manieren om Agile en Scrum-antipatronen in de onderneming aan te pakken.

LEERDOELEN.

Je leert:
 • SAFe-principes toe te passen op facilitering, activering en coaching in een omgeving met meerdere teams
 • Een goed presterend team op te bouwen en continue verbetering te stimuleren
 • Agile en Scrum antipatronen aan te pakken
 • Acceptatie van technische praktijken te ondersteunen, DevOps en Agile-architectuur
 • Kanban, eXtreme Programming (XP) en frameworks toe te passen
 • Program Increment uit te voeren en levering van end-to-end systeemn
 • Door deelname aan Communities of Practice (CoP) en innovatiecycli het leren te stimuleren

CERTIFICEER JE.

Na het succesvol afronden van het examen ben je gecertificeerd SAFe® Advanced Scrum Master. Je ontvangt je persoonlijke Advanced Scrum Master certificaat en een digitale batch die je op alle (social) media kunt plaatsen.

DETAILS.

Vereisten:
Het hebben van één of meer van de volgende certificeringen wordt vereist voor degenen die van plan zijn het SAFe® 5 Advanced Scrum Master (SASM) certificeringsexamen af te leggen:
• SAFe® 5 Scrum Master (SSM) certification
• Certified Scrum Master (CSM) certification
• Professional Scrum Master (PSM) certification

ITicon Academy is gespecialiseerd in SAFe Agile voor IT én non-IT omgevingen. De trainer heeft veel praktijkervaring waardoor de theorie tot leven komt. Het is eventueel mogelijk om SAFe Scrum Master en SAFe Advanced Scrum Master als combinatie af te nemen. Informeer naar de mogelijkheden

De kosten voor deze training van vier ochtenden zijn €1149,- excl. BTW per persoon. De eerste keer examen, persoonlijke begeleiding tot aan het examen en het bespreken van oefententamens zijn inbegrepen bij de cursus. Eventuele herexamens kun je zelf aanvragen bij Scaled Agile Inc. De kosten hiervan zijn $50,- per keer. Bij aanmelding van meerdere deelnemers kan een aanbieding op maat worden gemaakt.

Staat de door jou gewenste training nog niet in de agenda? Geen probleem! Trainingen van ITicon Academy kan je ook op aanvraag bespreken. Samen zullen wij een gepersonaliseerd programma en planning opstellen. Afzonderlijke wensen en doelen zijn daarin leidend. Inhouse trainingen, digitaal of een combinatie?  Wij adviseren graag in de mogelijkheden.
Voor meer informatie academy@iticon.nl

AANMELDEN

Zodra je inschrijving verwerkt is ontvang je een bevestigingsmail van ons. Indien het factuuradres anders is dan het opgegeven adres, dit graag vermelden in de bericht mogelijkheid.

  Select Naam training (verplicht)
  Leading SAFeAgile Basis TrainingSAFe Scrum MasterSAFe for TeamsSAFe for DevOpsSAFe Product Owner/ManagerSAFe for GovernmentLean Portfolio ManagementSAFe for ArchitectsAdvanced Scrum MasterSAFe Release Train EngineerAgile Product ManagerAgile Software Engineer

  BEKIJK OOK ONZE ANDERE TRAININGEN

  Andere aanbevolen trainingen.