OVER DE TRAINING.

Leer de basisbeginselen van Agile en wat dit betekent in de praktijk.

Krijg een goed beeld van de rollen van een Agile Team en eventuele vervolgstappen. Tijdens deze training van één dagdeel krijg je een goede indruk van wat Agile is en wat je ermee kunt bereiken in de praktijk. De training gaat in op Agile principes, mindset en samenwerking. Met concrete voorbeelden uit de praktijk en korte oefeningen wordt er een duidelijk overzicht geschetst van Agile werken en de voordelen die dit oplevert.

Deze training is een introductie voor Agile werken en een goede basis voor vervolg trainingen. De training is één dagdeel en wordt via Microsoft Teams/Zoom gegeven of, in overleg met de klant, op locatie.

LEERDOELEN.

Je leert:
 • De basisprincipes van Agile
 • Het verschil tussen een Agile mindset en een vaste mindset
 • De verschillende rollen in een Agile team
 • De verschillende aspecten van Scrum
 • Wat een Kanbanbord is en wat je ermee kunt

CERTIFICEER JE.

 • Nu tijdelijk voor €179,- excl. btw!

Na afronden van deze training ontvang je een ITicon Academy certificaat en een digitale batch die je op alle (social) media kunt plaatsen.

badge behalen training ITicon Academy Agile Basis training

DETAILS.

Iedereen kan deze training volgen ongeacht ervaring. ITicon Academy is gespecialiseerd in Agile trainingen voor IT én non-IT omgevingen. De trainer heeft veel praktijkervaring waardoor de theorie tot leven komt. Informeer naar onze maatwerk mogelijkheden.

ITicon is uitgeroepen tot werkgever van het jaar! Daarom nu tijdelijk onze Agile Basis Training van €249,- voor €179,- excl. BTW. Bij aanmelding van meerdere deelnemers kan een aanbieding op maat worden gemaakt. Vraag naar de mogelijkheden voor privé-training. 

Nog geen geplande data.

AANMELDEN

Zodra je inschrijving verwerkt is ontvang je een bevestigingsmail van ons. Indien het factuuradres anders is dan het opgegeven adres, dit graag vermelden in de bericht mogelijkheid.

  Select Naam training (verplicht)
  Leading SAFeAgile Basis TrainingSAFe Scrum MasterSAFe for TeamsSAFe for DevOpsSAFe Product Owner/ManagerSAFe for GovernmentLean Portfolio ManagementSAFe for ArchitectsAdvanced Scrum MasterSAFe Release Train EngineerAgile Product ManagerAgile Software Engineer

  BEKIJK OOK ONZE ANDERE TRAININGEN

  Andere aanbevolen trainingen.